Jucatorul anului 2007: Kaka, Cristiano Ronaldo sau Messi?

Cristiano Ronaldo, Kaka si Lionel Messi sunt cei trei fotbalisti ramasi in cursa pentru titlul de jucatorul anului acordat de FIFA pentru 2007

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
1 decembrie 2007
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Cristiano Ronaldo, Kaka si Lionel Messi sunt cei trei fotbalisti ramasi in cursa pentru titlul de jucatorul anului acordat de FIFA. Castigatorul va fi anuntat intr-o gala ce va avea loc la Zurich pe 17 decembrie.

Dupa ce a avut un mare merit in castigarea trofeului UEFA Champions League de catre AC Milan in sezonul trecut, Kaka pare indreptatit sa primeasca distinctia de cel mai bun jucator al lumii. Pe de alta parte Cristiano Ronaldo a avut si el un an foarte bun, concretizat prin castigarea titlului in Anglia cu Manchester United, in timp ce Messi a facut furori atat la echipa de club FC Barcelona cat si la nationala Argentinei cu care a ajuns in finala Copei America.

Nici unul dintre cei trei jucatori nominalizati nu a mai castigat pana acum distinctia acordata de FIFA. Anul trecut castigatorul a fost Fabio Cannavaro (capitanul campioanei mondiale Italia), dupa ce in 2005 si 2004 trofeul i-a fost oferit lui Ronaldihno. Zinedine Zidane si Ronaldo au fost castigatori de cate trei ori.


14 comentarii

Dan
10 aprilie 2009
messi
tibi
3 mai 2009
Anul asta e a lui messi.A si spus PELE atunci cand ia dau lui RONALDO balonul de aur si la declarat jucatorul lumii( De data asta e RONALDO, tu la anul) deci messi anu asta va fi nr 1 in lume,forza barca
tibi
3 mai 2009
De obicei baloanele de aur le iau cei care castiga cu echipa de club ucl.
Rony10
13 iunie 2009
Tibi nu neaparat Ronaldinho in 2005 a luat balonul de aur fara ca Barcelona sa castige UCL,anul acesta Messi il castiga!
Sebastian
18 iunie 2009
Eu as dori ca Messi sa ia "Balonul de aur" , sau kaka, pe cristiano ronaldo nu il suport =)) de ce nush, probabil ma enerveaza fata lui :d atunci cand da gol sau rateaza se stramba foarte urat:d Eu tin cu Real Madrid :) acum k el a ajuns aici o sa vad poate ma obisnuiesc ku el, . Toate cele bune.
VLAD
11 noiembrie 2009
ba ronaldo e cel mai tare si va fi mereu
messi19
11 noiembrie 2009
:))))) cum o fi reusit asta sa dea peste articolul asta de acuma 2 ani???
bogdan
14 decembrie 2009
kaka..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roscalinho
14 decembrie 2009
Bogdan, ai tras creta pe nas? Cum sa zici ca merita Kaka titlul de jucatorul anului? :))
Ricky
22 decembrie 2009
felicit?ri lui messi, dar penntru mne juc?torul anului r?m
bic
22 martie 2010
In 2004 trofeul a fost castigat de Shevchenko
florin
22 martie 2010
messi de departe sau voi la ce meciuri va uitati ronaldo si kaka sunt mult prea de parte de messi sunt cam 0
razvan
9 aprilie 2010
c.ronaldo merita sa castige el este cel mai tare nu rahatu ala de messi messi ii un egoist care nu paseaza c.ronaldo nd are ocazii mari nu paseaza dar da gol sper sa castige c.ronaldo
Florin
17 iunie 2010
mda mesii oricum este cel mai bun si cred ca toata lumea stye asta