Heung-Min Son, refăcut la timp pentru Campionatul Mondial din Qatar

Heung-Min Son a anunțat că va putea participa la Cupa Mondială Qatar 2022 după operația suferită în zona ochiului după un meci din Champions League

Articol scris de - fan al echipei Real Madrid, dar cu o afinitate crescândă pentru Bayern după o perioadă din viață petrecută la Munchen.
10 noiembrie 2022
Heung-Min Son, Coreea de Sud
Heung-Min Son, Coreea de Sud

Supus unei intervenții chirurgicale pentru a-i fi stabilizată o fractură suferită în zona ochiului în meciul Olympique Marseille – Tottenham din ultima etapă a grupelor Champions League, Heung-Min Son a anunțat prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram că va fi refăcut la timp pentru a participa alături de naționala Coreei de Sud la Campionatul Mondial 2022.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere pe care le-am primit în ultima săptămână. Am citit multe dintre ele și, cu sinceritate, vă apreciez pe toți. Într-un moment dificil am primit multă putere de la voi. Să joci la Cupa Mondială este un vis pentru mulți copii și a fost și visul meu. Nu aș rata această șansă pentru nimic în lume. Ard de nerăbdare să reprezint frumoasa noastră țară”, este textul transmis de atacantul lui Tottenham.

Qatar 2022 este șansa lui Heung-Min Son de a deveni recordman-ul all time al naționalei Coreei de Sud la Campionatul Mondial de Fotbal. În momentul de față se află la egalitate în acest top cu Ahn Jung-Hwan și Park Ji-Sung, fiecare cu câte trei goluri.

Coreea de Sud se află în Grupa H la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, alături de Uruguay, Ghana și Portugalia și va debuta contra formației din America de Sud pe 24 noiembrie.