Știri Liverpool
20 iulie 2020


Thiago Alcantara, tot mai aproape de Liverpool

Se înmulțesc știrile despre transferul lui Thiago Alcantara la Liverpool, după ce managerul Jurgen Klopp și a dat acordul, iar jucătorul a acceptat propunerea de contract a noii campioane a Angliei. Rămâne ca Liverpool și Bayern Munchen să se înțeleagă asupra sumei de transfer: nemții cer 40 de milioane de euro, însă Liverpool nu este de acord să ofere mai mult de 20 de milioane pentru un jucător al cărui contract expiră vara viitoare.


Știri Liverpool
15 iulie 2020


Premier League a stabilit perioada de transferuri din această vară: 27 iulie - 5 octombrie

Cluburile de Premier League au căzut de acord asupra unei perioade de transferuri de 10 săptămâni care va începe pe 27 iulie, ziua următoare încheierii meciurilor din actualul sezon intern. Transferurile din această vară vor putea fi înregistrate până în 5 octombrie, data recomandată de UEFA la nivel continental.

În plus, între 6 și 16 octombrie vor putea fi făcute transferuri între echipe de Premier League și echipe din diviziile inferioare din Anglia, fie că este vorba de împrumuturi sau achiziții definitive. În acest interval însă, nu se vor mai putea face transferuri directe între echipe din prima divizie.


Știri Liverpool
26 iunie 2020


Liverpool, campioana Angliei pentru a 19-a oară

După 30 de ani și 58 de zile, Liverpool este din nou campioana Angliei. Cel de-al 19-lea titlu din istoria clubului dar primul în era Premier League a fost matematic confirmat după înfrângerea lui Manchester City pe terenul lui Chelsea (2-1), care face ca distanța în vârful clasamentului să fie de 23 de puncte cu șapte etape rămase de disputat.