Știri Bayern
20 iulie 2020


Thiago Alcantara, tot mai aproape de Liverpool

Se înmulțesc știrile despre transferul lui Thiago Alcantara la Liverpool, după ce managerul Jurgen Klopp și a dat acordul, iar jucătorul a acceptat propunerea de contract a noii campioane a Angliei. Rămâne ca Liverpool și Bayern Munchen să se înțeleagă asupra sumei de transfer: nemții cer 40 de milioane de euro, însă Liverpool nu este de acord să ofere mai mult de 20 de milioane pentru un jucător al cărui contract expiră vara viitoare.


Știri Bayern
10 iulie 2020


Tragerea la sorți a tabloului Final Eight al Ligii Campionilor 2019-2020

UEFA a decis ca meciurile restante din optimile de finală ale Champions League să se joace pe 7 și 8 august pe arenele echipelor gazdă, însă își rezervă dreptul de a schimba această decizie în cazul în care situația locală generată de pandemia de coronavirus va degenera.

Sferturile de finală (12, 13, 14 și 15 august):

Real Madrid / Manchester City vs Lyon / Juventus

RB Leipzig vs Atletico Madrid

Napoli / Barcelona vs Chelsea / Bayern Munchen

Atalanta vs PSG

Semifinale (18 și 19 august)

Real Madrid / Manchester City / Lyon / Juventus vs Napoli / Barcelona / Chelsea / Bayern Munchen

RB Leipzig / Atletico Madrid vs Atalanta / PSG

Finala se va juca la Lisabona pe 23 august.


Știri Bayern
01 iulie 2020


Leroy Sané, la Bayern Munchen pentru 49+11 milioane

În ziua în care i-a prezentat oficial pe Alexander Nübel (cumpărat de la Schalke 04) și pe Tanguy Kouassi (PSG), Bayern Munchen a încheiat și transferul atacantului Leroy Sané de la Manchester City. Conform presei, campioana Germaniei va plăti o sumă fixă de 49 de milioane de euro și 11 milioane variabile, mult mai puțin decât suta de milioane de care se vorbea vara trecută, înainte ca jucătorul să sufere o accidentare gravă în Supercupa Angliei din august 2019. Salariul lui Sane la Bayern va fi de 22 de milioane de euro.